Om oss

Hos oss på centrala Partihallen AB kan du vara säker på att vi värdesätter service och kvalitet högre än någonting annat. Vi tycker att det är viktigt med en nära relation till våra kunder, allt för att ni ska känna av den familjära andan hos oss. Under mer än ett kvarts sekel har vi levererat frukt och grönsaker till nöjda kunder i hela Stockholmsområdet och Mälardalen. Vi är kända för att ordna det NI behöver, det enda som behövs är en fråga!

Livsmedelsverket rekommenderar ett dagligt intag av frukt och grönsaker på ca 500 gram. Det motsvarar ca 3 frukter och ordentligt med grönsaker både till lunch och middag. Utbudet idag gör att det är lätt att variera för att undvika att tröttna. Kika på vårt exotiska sortiment där du hittar frukter i alla möjliga former och färger fyllda med vitaminer.
Eller börja använda annorlunda rotfrukter som piffar upp med färg och smak!

Vi hjälper er gärna att komma på nya idéer för att underlätta ert dagliga arbete, ta kontakt med någon av våra duktiga säljare för inspiration

Centrala Partihallen ägs och drivs sedan 1974 av familjen Bäckvall med Kenneth Bäckvall i spetsen sedan 1991.

Sju dagar i veckan tar vi emot färska produkter från världens alla hörn – och fraktar dem vidare i obruten kylkedja till dig! Vi har även en egen produktionsanläggning där vi förädlar frukt och grönsaker för att underlätta DIN vardag Vi levererar två gånger om dagen. Sex dagar i veckan. Året runt. Och håller öppet när det passar dig bäst. Vår långa erfarenhet i kombination med utmärkta leverantörskontakter och personlig omsorg är din garanti. Vare sig det gäller den dagliga, trygga leveransen av kvalitetsprodukter till rätt pris eller mer exotiska, svårtillgängliga önskemål ingenting är för svårt för att försöka!

Maila, ring eller faxa oss.


Historien bakom...

1958 startar G. E. Grönberg, Grönbergs Partiaffär på Björngårdsgatan. Företaget sysslar med försäljning av frukt, grönsaker och potatis.

1964 byter företaget namn till Centrala Partihallen AB. Namnet kommer från att det var en central partiaffär.

1966 flyttar Centrala Partihallen AB till nya lokaler i Årsta Partihallar och fortsätter sin verksamhet där.

1974 ingår G.E.Grönberg, Gunnar Magnusson och Lars Bäckvall ett samarbetsavtal och efter ett år övergår ägandet till Lars Bäckvall. Lars Bäckvall driver vidare Centrala Partihallen AB och 1974 börjar även hans söner att arbeta där. Kenneth Bäckvall var då tretton år och sommarjobbade.

1991 tog Kenneth Bäckvall över driften av Centrala Partihallen AB och
1995 började även Ingela Bäckvall arbeta på företaget. Sedan 2004 finns även barnen Emelie, Josefine och Markus under samma tak.

2014 Växer vi ur lokalerna på Importörvägen i Årsta och flyttlasset går till större lokaler på Upplagsvägen 32, Västberga. Idag driver familjen Bäckvall tillsammans med ett femtiotal anställda ett framgångsrikt företag som sätter sina kunders behov i första rummet.
Välkommen till familjen!